Slovenija: U lipnju 15 postotni pad auto tržišta

Bez autora
Jul 05 2012

U lipnju ove godine je zabilježeno 15 posto manje novih registriranih osobnih automobila nego u lipnju prošle godine. Broj novih registriranih automobila je bio 4.972. Renault se ponovno našao na prvom mjesto po broju registraciju u lipnju s 904 automobila, dok je Volkswagen dosegao brojku o 661 registriranih automobila. Registracije ne obuhvaćaju ukupnu prodaju slovenskim kupcima, jer velik broj novih automobila dobije slovensku tablicu na nekoliko dana, a kupca nađe u drugim državama EU. Prema poznavateljima, broj se spomenutih registracija nalazi u porastu.

Slovenija: U lipnju 15 postotni pad auto tržištaU lipnju ove godine je zabilježeno 15 posto manje novih registriranih osobnih automobila nego u lipnju prošle godine.

Broj novih registriranih automobila je bio 4.972. Renault se ponovno našao na prvom mjesto po broju registraciju u lipnju s 904 automobila, dok je Volkswagen dosegao brojku o 661 registriranih automobila.

Registracije ne obuhvaćaju ukupnu prodaju slovenskim kupcima, jer velik broj novih automobila dobije slovensku tablicu na nekoliko dana, a kupca nađe u drugim državama EU. Prema poznavateljima, broj se spomenutih registracija nalazi u porastu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik